Professionele kalligrafie

kalligrafie handlettering

Ik ben Remke, kalligraaf, en het gezicht achter Letter Junkie. Ik gebruik professionele kalligrafie om jullie event naar een hoger niveau te tillen, door het aanbieden van hand­geschreven personalisatie op allerlei producten. Hierbij vertel ik je wat meer over deze dienst:

Bij Letter Junkie kun je terecht voor professionele (live) kalligrafie voor marketing-, media- & fashionevents door heel Nederland. Dit kan live op het event zelf zijn, of in mijn studio voorafgaand aan het event.

Kalligrafie tilt jouw merk naar een

hoger niveau

Kalligrafie tilt jouw merk naar een hoger niveau en met het personaliseren van producten bied je een unieke ervaring en exclusiviteit aan aan jouw klanten. Letter Junkie creëert een uniek en bijzonder merkactiveringsconcept voor luxe merken, productlanceringen en evenementen, door het creëren van een ervaring die ervoor zorgt dat uw klanten terug blijven komen.

Evenement of merkactivatie? Zet

kalligrafie in

Niets maakt een evenement of merkactivatie onvergetelijker dan een op maat gemaakte ervaring voor uw gasten. Met gepersonaliseerde gekalligrafeerde producten of cadeaus kun je elke gast een speciaal gevoel geven! Gasten kunnen hun naam, initialen, of een aangepaste quote of boodschap laten kalligraferen waar ze letterlijk bij staan.

Kalligrafie: meer dan mooi schrijven

van woorden

Bij kalligrafie gaat het trouwens niet alleen om het mooi schrijven van woorden, maar ook om het creëren van harmonie en balans in de vormen en lijnen van de letters. Hierdoor voeg je een elegante en luxe touch toe aan een in-store of pr-event. Het personaliseren d.m.v. kalligrafie zorgt ervoor dat de emotionele waarde van jouw product toeneemt. De unieke en gepersonaliseerde producten zullen worden gekoesterd. Het zorgt dus niet alleen voor een wauw-factor en een interactieve merk-klantervaring, maar ook voor mooie, blijvende herinneringen. Wie vindt het niet leuk om iets met zijn of haar naam mee naar huis te kunnen nemen? Bovendien zullen de bezoekers zeker posten op social media over deze ervaring.

kalligrafie nice to meet you
gegraveerde penselen van Collistar tijdens een live event voor een merkactivatie

Letter Junkie kalligrafie diensten

Mijn diensten zijn erg geschikt voor:

Dingen die ik niet doe:

Wil je meer informatie over wat ik met kalligrafie voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je kalligrafie inzetten op jouw event?

Professionele kalligrafie en gravures op event van Collistar