Je bekijkt nu Merkactivatie via (live) kalligrafie of gravures op event

Merkactivatie via (live) kalligrafie of gravures op event

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blogs
gegraveerde penselen van Collistar tijdens een live event voor een merkactivatie

Het inhuren van een kalligraaf of graveur voor een bruiloft, marketing-, media- of fashionevent is een unieke en creatieve dienst die door personalisatie en entertainment enorm veel waarde toevoegt aan een evenement of productlancering. 

Hieronder leg ik uit waarom:

Interactieve ervaring: 
Tijdens het event kalligrafeer of graveer ik gepersonaliseerde berichten of namen op verschillende items zoals glas, parfumflesjes, wijnflessen en natuurlijk papier. Door het toevoegen van een interactieve ervaring hebben de gasten een gedenkwaardige en plezierige tijd op het feest of evenement. Het hebben van een kalligraaf of graveur op het event geeft gasten de mogelijkheid om een aan het eind van het event een gepersonaliseerd cadeau mee naar huis te nemen. Dit geeft de gasten een glimlach op het gezicht, het voegt een gevoel van exclusiviteit toe en maakt deze cadeaus nog meer bijzonder.

Uniek entertainment: 
Natuurlijk kun je gaan voor de gebruikelijke opties voor entertainment tijdens een feest, zoals dj’s, livemuziek of goochelaars. Het inhuren van een graveur of kalligraaf brengt een andere vorm van entertainment naar het feest en biedt gasten de kans om het graveer of kalligrafeerproces van dichtbij te bekijken en een op maat gemaakt aandenken mee naar huis te nemen.

Gespreksstarter: 
De aanwezigheid van een kalligraaf of graveur kan gesprekken tussen gasten op gang brengen terwijl ze het graveerproces bekijken of hun gekozen naam of tekst bespreken. Het helpt om een boeiende sfeer te creëren waarin mensen communiceren en hun ervaringen delen, waardoor het evenement voor iedereen gedenkwaardiger en leuker wordt.

Blijvende souvenirs: 
De gepersonaliseerde items dienen als blijvende souvenirs die gasten mee naar huis kunnen nemen als herinnering aan de speciale gelegenheid. Deze gepersonaliseerde souvenirs kunnen sentimentele waarde hebben en fungeren als een tastbare herinnering aan het feest, waardoor het een gedenkwaardige gebeurtenis in hun leven wordt.

Veelzijdigheid: 
Ik kan met veel verschillende materialen werken, zoals papier, leer, metaal, hout, glas of plastic. Door deze veelzijdigheid kan ik een breed scala aan items graveren, van sieraden en sleutelhangers tot wijnglazen en porselein. De flexibiliteit in de graveer- en kalligrafieopties zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is op het feest.

Merkactivaties of evenementthema: 
Ik gebruik kalligrafie en gravures om jullie event naar een hoger niveau te tillen, door het aanbieden van hand­geschreven personalisatie op allerlei producten. Op deze manier zullen alle gasten het event met een blijvende herinnering en een glimlach op hun gezicht verlaten. Het voegt een vleugje professionaliteit toe, waardoor het evenement nog gedenkwaardiger, leuker én interactiever wordt.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie