naamkaartjes

Goodiebags,

placecards

Wanneer je gasten kunnen gaan zitten bij hun eigen handgeschreven naamkaartje geeft ze dat meteen een speciaal gevoel. Vooral omdat je ziet dat er echt aandacht aan is besteed. Ook is het beschrijven van een goodiebag een leuke optie. Want een goodiebag is natuurlijk altijd al een feestje om te ontvangen, maar wordt nóg leuker wanneer deze voorzien is van jouw handgeschreven naam.  Het is een leuke blijvende herinnering aan jouw event. 

tas met naam

Live lettering

op jouw event

Heb je binnenkort een evenement waarbij je jouw gasten wilt verrassen? Dan kom ik graag langs om live jouw gekozen product te voorzien van een handgeschreven naam. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaudoos, een leuke verpakking, of aan mooie tas die later mee naar huis worden genomen. Maar ook het personaliseren van een leren jasje of spijkerjack behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier zorg je voor een aandenken dat de ontvanger nooit meer vergeet.

krijtbord wander island

Krijtborden,

ramen & muren

Wil je graag je iets op een mooie en unieke manier onder de aandacht brengen bij je gasten? Bijvoorbeeld tijdens een festival of ander leuk evenement? Laat dan door mij een krijtbord beschrijven. Ook is het mogelijk om jouw bedrijf echt in de spotlights te zetten door middel van het beschrijven van een muur of raam. 

de parade 1-min

(Online) Workshops

lettering

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en creatieve activiteit tijdens een event? Organiseer dan op jouw event een workshop lettering en laat mij die hosten! De workshop kan natuurlijk ook gewoon online (via zoom) plaatsvinden. Ik kan in overleg allerlei verschillende vormen van lettering aanbieden. Je kunt leren schrijven met een brushpen, een mooie kaart voor iemand schrijven, zelfs wanneer je zelf geen mooi hanschrift hebt, maar je kunt bijvoorbeeld ook een katoenen tas beschrijven. Iedereen kan het leren. 

persoonlijke uitnodiging

Custom made

lettering

Het zit hem allemaal in de details. Niets maakt een prachtige uitnodiging persoonlijker dan één met een handgeschreven naam erop! Maar denk bijvoorbeeld ook aan het schrijven van een speciaal menu of jouw huwelijksgeloften. Natuurlijk kan ik al mijn lettering ook digitaal verzorgen. Ik kan jullie huisstijl combineren met een handgeschreven tekst die op een product gedrukt kan worden. Heb je zelf een ander leuk idee, neem dan contact op en we overleggen alle mogelijkheden.