naamkaartjes

Goodiebags,

placecards

Wanneer je gasten kunnen gaan zitten bij hun eigen handgeschreven naamkaartje geeft ze dat meteen een speciaal gevoel. Vooral omdat je ziet dat er echt aandacht aan is besteed. Ook is het beschrijven van een goodiebag een leuke optie. Want een goodiebag is natuurlijk altijd al een feestje om te ontvangen, maar wordt nóg leuker wanneer deze voorzien is van jouw handgeschreven naam.  Het is een leuke blijvende herinnering aan jouw event. 

Professionele kalligrafie en gravures op event van Collistar

Live kalligrafie

op jouw event

Heb je binnenkort een evenement waarbij je jouw gasten wilt verrassen? Dan kom ik graag langs om live jouw gekozen product te voorzien van een handgeschreven naam. Dit kan door middel van een pen (denk bijvoorbeeld aan een cadeaudoos, een leuke verpakking, of aan mooie tas die later mee naar huis worden genomen) maar ook kunnen producten gegraveerd worden. Op deze manier zorg je voor een aandenken dat de ontvanger nooit meer vergeet.

gegraveerde penselen van Collistar in moderne kalligrafie tijdens een live event voor een merkactivatie

Gravures

op producten

Met de hand graveer ik de mooiste letters verzonken in een oppervlak. De letters kunnen opgevuld worden met mooie zilveren of gouden wax voor een extra mooi effect. De mogelijkheden voor graveren zijn eindeloos. Hiermee maak je een cadeau nóg meer bijzonder en persoonlijk. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van een wijnfles of metalen bidon of het schrijven van een mooie boodschap op een parfumfles of lippenstift. 
kalligrafie handlettering

Custom made

lettering

Het zit hem allemaal in de details. Niets maakt een prachtige uitnodiging persoonlijker dan één met een handgeschreven naam erop! Maar denk bijvoorbeeld ook aan het schrijven van een speciaal menu of jouw huwelijksgeloften. Natuurlijk kan ik al mijn lettering ook digitaal verzorgen. Ik kan jullie huisstijl combineren met een handgeschreven tekst die op een product gedrukt kan worden. Heb je zelf een ander leuk idee, neem dan contact op en we overleggen alle mogelijkheden.